13 Haziran 2010 Pazar

Bir Reklam

2009 yılının son günleriydi yazmaya karar verdiğim zaman. Kafamda dünyalar vardı, herkese açılmak istiyordum rahatça. Bloguma da ona göre bir isim koydum. İlk anlattığım kişi de ablamdı. Yaz tabii ki dedi. Bende başladım yazmaya.

İlk yazımdan sonra ablama dedim, sen neden yazmıyorsun diye. Onun yaşadıklarını bir kitap haline getirdiğini biliyordum. Ve sonunda onu da ikna ettim yazı yazmaya. Bir blog oluşturdu ve ismi de süper “YAZMAK KEYİFLİ”. Ablam diye söylemiyorum ama böyle bir cevher olduğunu onda bende bilmiyordum. Yazılarını okudukça daha çok iç dünyasını tanımaya başladım. İçinde ne fırtınalar koptuğunu, hayat görüşünü daha yakından tanıdım. Bir çok konuda hem fikir olduğumuzu da gördüm.

Ablam ile ilginç bir sürü öykümüz vardır. Genelde abla sahibi olan erkekler bilir, belirli bir yaşa kadar tüm erkekler ablalarını pek sevmez. O belirli yaşı geçtikten sonra ise ablalar birden bire aşırı değerlenir. İşte ablamın benim için aşırı değerlendiği gün aslında evlendiği gündür. Onun evden gidişi beni çok fazla etkilemişti. Hele de nikah töreninde bana takılarak” beklediğin büyük oda artık senin” dediğinde dışım gülerken içim ağlıyordu. Gel zaman git zaman sevgili eniştem ile de aramızın çok iyi olmasından dolayı ablam ile ilişkimiz çok daha iyi gitti. Hatta o kadar özel anlar ve olaylar paylaştık ki bazılarını üçümüzden başka bu dünyada bilen insan yok.

Şu sıralar hayatı bayağı çalkantılı geçiyor aslında. Eşini kaybetmesi ile beraber “Neden Ben?” sorusunu soruyor kendine. Çok da haksız sayılmaz ama en güzeli harika bir ailesinin olması. 2 muhteşem oğlu var. Hatta blogundaki son yazısında oğlanların yazdığı şiirlerede yer vermiş. Daha fazla meraka yol açmadan vereyim artık blogun adresini bir ara göz atın eminim ki müptelası olacaksınız.

http://yazmakkeyifli.blogspot.com/

Bu yazı aile ile ilgili yazdıklarımın son yazısı oluyor. Kendimce, hayatıma etki etmiş ve hala etmekte olan kişiler ile ilgili bilgi verdim herkese. Bundan sonra biraz daha kendimi paylaşacağım. Görüşmek üzere.

1 yorum:

  1. Tabii ki gözlerim doldu, tabii ki biliyordum büyük odayı yazacağını, cevabım SENİ SEVİYORUM, ama asıl cevap benim blogumda çünkü bu bir reklam kampanyası...mucuks...abloş

    YanıtlaSil